VILÁGÍTÁSTECHNIKA

OSRAM GmbH.

Light is Osram.
Az OSRAM fényforrások és világítási rendszerek megfelelő alapot nyújtanak, hogy a dolgokat szebb fénybe helyezzük, a biztonság és kényelem mellett, az erőforrások hatékony felhasználásával. Több mint 100 éve az OSRAM szenvedélye az intelligens világítás. Globális vállalatként felelősen viselkedünk a társadalom és a környezet iránt az egész világon, támogatjuk a művészetet és a kultúrát otthon és külföldön egyaránt.

EMOS HU Kft.

Energy changing our world.
Elemek, akkumulátorok , Lámpák, reflektorok, PIR érzékelők, Körték, fényforrások, Elemtöltők, Tápforrások, Csatlakozók, Csomagolt csatlakozók, Szigetelő szalagok, Termosztátok, Multiméterek, próbamérők, Magas frekvenciás technika, Kábelek, zsinórok, hosszabbítók, Antennák, DVB-S Műholdas technika , DVB-T Set top boxok, CD tárolók, hordozók, Vezeték nélküli házi csengők , Hőmérők, ébresztő órák, meteorológiai állomások, Szerelő anyagok, Videofonok és házi telefonok, Monitorozási technika

SPECTRUM LED

Spectrum of possibilities
Cégünk több mint tíz éve a világítástechnika teljes vertikumával foglalkozik. Három ágazatra bontható tevékenységünk, nagykereskedelem, projekt-kivitelezés, karácsonyi fénydekoráció.