ÉPÜLET VILLAMOSSÁG

OBO BETTERMANN Hungary Kft.

Think connected.
Az OBO Bettermann villamos szerelési anyagok gyártásával és
forgalmazásával foglalkozó vállalatcsoport.

Schneider-Electric Energy Magyarország Kft.

The global specialist in energy management.
A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Munkatársaink a világ több mint 100 országában azért dolgoznak, hogy termékeinkkel és rendszereinkkel tökéletes megoldásokat nyújtsunk az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén. Emellett szolgáltatásainkkal, képzéseinkkel folyamatosan segítjük Önt, bármely szakterületen dolgozik is.

WAGO Hungária Kft.

Innovative connections.
A WAGO a jövőbe mutató technológia úttörője. Mindig fejlesztettünk újdonságokat, melyek ipari szabvánnyá váltak a világpiacon. Mint például a forradalmi CAGE CLAMP® csatlakozástechnika, mely az időközben milliószor bevált WAGO 2-8 vezetékes vezetékösszekötő, világszerte az első terepibusz független moduláris be- és kimeneti rendszer.

LEGRAND ZRT.

The global specialist in electrical and digital building infrastructures.
A Legrand termékei nem csak az otthonok észrevétlen kényelmét szolgálják, hanem a korszerű irodák, munkahelyek, kereskedelmi, sőt ipari létesítmények szerves részét is képezik. A körültekintő és gondos fejlesztő munka eredményeként a jól ismert kapcsolók és csatlakozóaljzatok mellett évről-évre új termékcsaládok születnek. A megbízhatóság, teljesítmény, szerelés- és felhasználó barát megoldások és a hosszú élettartam mellett az energiahatékony működés is fontos paraméter a termékekkel szembeni elvárások során.

BM S.p.A.

A world of products for energy.
A BM Group 1958 óta gyárt villanyszerelőknek kábelkötéseket, kábelsarukat Észak-Olaszországban, Milánó környékén. A családi érdekeltségű cég a nevét Bertoletti Mario, az alapító kezdőbetűiből kapta. A gyártást saját fejlesztésű nagykapacitású gépeik segítségével végzik. A folyamatosan ellenőrzött minőség megfelel a világon elfogadott különféle normák és szabványok követelményeinek.

TRACON Budapest Kft.

Kisfeszültségű villamos termékek.
Cégünk 1990-ben alakult, jelenleg 8 országban képviselteti magát. Fő tevékenységi területünk a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme, továbbá az ezek felhasználásával, alkalmazásával kapcsolatos műszaki tanácsadás.