CÉGÜNKRŐL

A Molker Elektro Kft. 1993 óta
villamos anyagok nagy- és kiskereskedelmével
foglalkozik Dunaújvárosi telephellyel.

Cégünk 100%-ban saját tulajdonú magyar vállalkozás.

Hagyományosan meghatározó tevékenységünk az ipari villamossági termékek teljes szortimentjével ellátni az ipari és mezőgazdasági vállalatokat illetve vállalkozásokat az ország egész területén.

A magyar villamos kivitelezői piacon közel negyven éve eredményesen működő Amper 99 Kft. teljes villamossági áru beszerzését bonyolítjuk.

Telephelyünkön található villamossági szaküzlet hétköznap 7-16 óráig, szombaton 7-11 óráig szolgálja ki a környék közületeit, villanyszerelőit és a lakosságot az épületvillamossági anyagok széles választékával.

Termékkínálatunkban – a tevékenységeinknek megfelelően – meghatározó helyet foglalnak el az ipari villamossági termékek. Ennek köszönhető, hogy a piac néhány megkerülhetetlen gyártójával évtizedek óta rendkívül szoros kapcsolatot ápolunk. Regionális gyártói képviselete vagyunk a német Rittal, OBO Bettermann, Phoenix Contact és Wago cégeknek, a francia Schneider Electric illetve az amerikai Milwaukee csoportoknak.

Az utóbbi évek legdinamikusabban fejlődő iparága szakmánkban a LED világításé. Ezen a területen is jelen vagyunk cseh illetve lengyel partnerünk széles kínálatával.

Közel 1 millió eurós raktárkészletünk több mint egynegyedét kereskedelmi és egyedi kábelválasztékunk adja.

A Molker Elektro Kft. sikerét a raktárkészletről azonnal elérhető, jó minőségű termékek mellett annak a 16 elkötelezett szakembernek köszönheti, akik sokéves kereskedelmi, logisztikai és műszaki tapasztalattal a hátuk mögött dolgoznak cégünknél.

Árajánlatadással, termékbemutatókkal és akár helyszíni műszaki tanácsadással is támogatjuk vevőinket. Legnagyobb partnereink részére saját gépkocsi flottával kiszállítjuk a megrendelt árut.

Meglévő tudásunkat rendületlenül mélyítjük, és folyamatosan kutatjuk az újabb villamossági termékeket, megoldásokat. Mindig gyorsabbak, pontosabbak és eredményesebbek akarunk lenni, hogy vásárlóink elégedettségét fokozatosan növelni tudjuk! Mindemellett ragaszkodunk a cégalapító értékrendszeréhez, a tisztességes, kölcsönös bizalmi elven alapuló, becsületes üzletmenethez.