KIEMELT PARTNEREK

Rittal Kereskedelmi Kft.

Rittal – The system
Az egész több, mint az alkotórészek összege. Ez a “Rittal – The System.” esetében is érvényes. Ezért a kapcsolószekrények, áramelosztás, klimatizálás és IT-megoldások területén található innovatív termékeinket egy rendszerplatformban vontuk össze. Átfogó szoftvereszközeinkkel és az egész világra kiterjedő szervizhálózatunkkal kiegészítve egyedülálló értéktöbbletet nyújtunk Önnek.

MILWAUKEE ELECTRIC TOOL

Nothing but HEAVY DUTY
A Milwaukee Electric Tool 2004-ben ünnepelte fennállásának 80. évfordulóját. Az 1924-ben alapított Milwaukee büszke arra, hogy élenjáró és kiváló minőségű szerszámgépeket gyárt a professzionális felhasználók számára.

PHOENIX CONTACT Kft.

A strong partner.
Phoenix Contact – az ipari csatlakozástechnika, az automatizálástechnika, a villamos interfész-rendszerek és a túlfeszültség-védelem innovatív piacvezetője.

OBO BETTERMANN Hungary Kft.

Think connected.
Az OBO Bettermann villamos szerelési anyagok gyártásával és
forgalmazásával foglalkozó vállalatcsoport.

Schneider-Electric Energy Magyarország Kft.

The global specialist in energy management.
A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Munkatársaink a világ több mint 100 országában azért dolgoznak, hogy termékeinkkel és rendszereinkkel tökéletes megoldásokat nyújtsunk az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén. Emellett szolgáltatásainkkal, képzéseinkkel folyamatosan segítjük Önt, bármely szakterületen dolgozik is.

WAGO Hungária Kft.

Innovative connections.
A WAGO a jövőbe mutató technológia úttörője. Mindig fejlesztettünk újdonságokat, melyek ipari szabvánnyá váltak a világpiacon. Mint például a forradalmi CAGE CLAMP® csatlakozástechnika, mely az időközben milliószor bevált WAGO 2-8 vezetékes vezetékösszekötő, világszerte az első terepibusz független moduláris be- és kimeneti rendszer.