IPARI VILLAMOSSÁG

Rittal Kereskedelmi Kft.

Rittal – The system
Az egész több, mint az alkotórészek összege. Ez a “Rittal – The System.” esetében is érvényes. Ezért a kapcsolószekrények, áramelosztás, klimatizálás és IT-megoldások területén található innovatív termékeinket egy rendszerplatformban vontuk össze. Átfogó szoftvereszközeinkkel és az egész világra kiterjedő szervizhálózatunkkal kiegészítve egyedülálló értéktöbbletet nyújtunk Önnek.

Eaton Industries Kft.

Powering business worldwide.
A Klöckner-Moeller cég neve igen régóta ismert Magyarországon, mint kiváló minőségű, megbízható elektromos és elektronikus ipari készülékek és berendezések gyártója.

PHOENIX CONTACT Kft.

A strong partner.
Phoenix Contact – az ipari csatlakozástechnika, az automatizálástechnika, a villamos interfész-rendszerek és a túlfeszültség-védelem innovatív piacvezetője.

OBO BETTERMANN Hungary Kft.

Think connected.
Az OBO Bettermann villamos szerelési anyagok gyártásával és
forgalmazásával foglalkozó vállalatcsoport.

Schneider-Electric Energy Magyarország Kft.

The global specialist in energy management.
A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Munkatársaink a világ több mint 100 országában azért dolgoznak, hogy termékeinkkel és rendszereinkkel tökéletes megoldásokat nyújtsunk az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén. Emellett szolgáltatásainkkal, képzéseinkkel folyamatosan segítjük Önt, bármely szakterületen dolgozik is.

WAGO Hungária Kft.

Innovative connections.
A WAGO a jövőbe mutató technológia úttörője. Mindig fejlesztettünk újdonságokat, melyek ipari szabvánnyá váltak a világpiacon. Mint például a forradalmi CAGE CLAMP® csatlakozástechnika, mely az időközben milliószor bevált WAGO 2-8 vezetékes vezetékösszekötő, világszerte az első terepibusz független moduláris be- és kimeneti rendszer.

Siemens Zrt.

We make real what matters.
A Siemens Zrt. Magyarország meghatározó nagyvállalatai közé tartozik, sokoldalú tevékenységével jelen van a mindennapokban: megtalálható a korszerű nagyvárosi tömegközlekedési eszközökben, az elővárosi vonatokon,az energiatermelést biztosító erőművekben, az épületek energiahatékonyságát segítő berendezésekben, a kórházak diagnosztikai eszközeiben, az autógyárak mérnöki tervező szoftvereiben és az egyetemek oktatóközpontjaiban.

Weidmüller Kft.

Let’s connect.
Tapasztalt szakértőként termékekkel, megoldásokkal és szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket az egész világon a tápellátás, jelek és adatok ipari környezetében. Merüljön bele ipari csatlakozási megoldásaink világába.

FINDER S.p.A.

Switch to the future.
1954-es megalapítása óta a Finder legfőbb célja a minőségi termékek előállítása. A vállalatcsoport több mint 12.500 terméke szerte a világon megtalálható, olyan átfogó termékprogramot alkotva, amely magában foglalja az elektromechanikus és elektronikus reléket, valamint a villamos épületinstallációhoz tartozó készülékeket egyaránt.

MOLKER ELEKTRO KFT.

Sokéves szakmai tapasztalatunknak és dinamikus fejlődésünknek köszönhetően a piac meghatározó szereplőivé váltunk Dunaújvárosban és annak vonzáskörzetében.