Újabb visszajelzést kaptunk, mely megerősített bennünket abban, hogy jó úton járunk: a Molkert ismét a legmegbízhatóbb cégek közé sorolták. Az OPTEN Kft. 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője, a Molkert :: Bővebben »

Újabb elismerés

Ismét abban a megtisztelésben részesültünk, hogy díjjal jutalmazták a Molker Elektro Kft-t, mellyel büszkén tudhatjuk magunkat Magyarország legmegbízhatóbb cégei egyikének. Örülünk az elismerésnek, hiszen mindenkori célkitűzéseink egy:: Bővebben »

Díjat kaptunk

Újabb elismerést kaptunk partnerünktől, a Mentavill Kft.-tól: mi voltunk a legnagyobb Fejér megyei vevőjük 2018-ban. Köszönjük az együttműködést és a díjat!

Újabb elismerések

A német Wago céggel 2 éves együttműködésünk sikerét jelzi a legutóbbi két díj, amit kaptunk: a 2018-as évben a legnagyobb forgalom növekedést elért viszonteladó kategóriában a Molker I. helyzést ért el, illetve a 2018-as év interfés:: Bővebben »

Közeledik az év vége

Kellemes, békés karácsonyt és boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kedves dolgozónknak, valamint partnereinknek és beszállítóinknak.

Szeretettel köszöntjük Tóth Zoltánt, Feir Tündét és Holmárné Skutai Zsuzsannát, akik újonnan csatlakoztak a Molker csapatához. Reméljük jól érzik magukat és egyben sok sikert kívánunk nekik új pozíciójukban.

25 éves évfordulónk alkalmából hirdetett szakmai rendezvénysorozatunk negyedik állomását október 16-án tartjuk. A kötetlen szakmai délutánra minden kedves partnerünket szeretettel várunk. Termékbemutatókkal, akciókkal, ingyenes termékm:: Bővebben »

25 éves évforduló

A korábbi évek sikere után, illetve cégünk 25 éves évfordulója apropóján, idén újra megrendeztük a Molker Családi Napot, mellyel partnereinknek és munkatársainknak kívántunk kedveskedni. Az időjárás nem volt túlságosan kegyes hozzá:: Bővebben »