Díjat kaptunk

Újabb elismerést kaptunk partnerünktől, a Mentavill Kft.-tól: mi voltunk a legnagyobb Fejér megyei vevőjük 2018-ban. Köszönjük az együttműködést és a díjat!

Újabb elismerések

A német Wago céggel 2 éves együttműködésünk sikerét jelzi a legutóbbi két díj, amit kaptunk: a 2018-as évben a legnagyobb forgalom növekedést elért viszonteladó kategóriában a Molker I. helyzést ért el, illetve a 2018-as év interfés:: Bővebben »

Közeledik az év vége

Kellemes, békés karácsonyt és boldog, sikerekben gazdag új évet kívánunk minden kedves dolgozónknak, valamint partnereinknek és beszállítóinknak.

Szeretettel köszöntjük Tóth Zoltánt, Feir Tündét és Holmárné Skutai Zsuzsannát, akik újonnan csatlakoztak a Molker csapatához. Reméljük jól érzik magukat és egyben sok sikert kívánunk nekik új pozíciójukban.

25 éves évfordulónk alkalmából hirdetett szakmai rendezvénysorozatunk negyedik állomását október 16-án tartjuk. A kötetlen szakmai délutánra minden kedves partnerünket szeretettel várunk. Termékbemutatókkal, akciókkal, ingyenes termékm:: Bővebben »

25 éves évforduló

A korábbi évek sikere után, illetve cégünk 25 éves évfordulója apropóján, idén újra megrendeztük a Molker Családi Napot, mellyel partnereinknek és munkatársainknak kívántunk kedveskedni. Az időjárás nem volt túlságosan kegyes hozzá:: Bővebben »

A Molker, ha lehetőséget lát arra, hogy hozzájáruljon a jövő szakembereinek kineveléséhez, örömmel támogat különböző tanintézményeket. Idén, villamos anyagokkal járultunk hozzá a Dunaújvárosi Waldorf Iskola nyári felújítási munk:: Bővebben »

Egy újabb cég, az Opten is tanúsítja, hogy a társaságunkkal való üzleti kapcsolattartás pénzügyi kockázata rendkívül alacsony, a Molker az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője. Az A minősítést a magyarországi cégek csupán :: Bővebben »